HomeSliderΕτοιμάζεται για πρόγραμμα «φωτιά»

Ετοιμάζεται για πρόγραμμα «φωτιά»

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Κυριακή (16/01) είναι το πρώτο από τα δέκα παιχνίδια τα οποία έχει να δώσει η Ανόρθωση μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα δώσει οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και άλλους δύο στο Κύπελλο. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως μια ενδεχόμενη νέα αναβολή σε αγώνα της Ανόρθωσης θα κάνει τα δεδομένα πολύ πιο δύσκολα και πέραν από την ομάδα της Αμμοχώστου, σοβαρό πρόβλημα θα έχει να αντιμετωπίσει και η ΚΟΠ στην προσπάθεια να ολοκληρώσει εντός χρονοδιαγράμματος το πρωτάθλημα.

Στις 19/01 θα γίνει ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», ενώ στις 24/01 θα διεξαχθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα ντέρμπι στις 29/01 με την Ομόνοια εντός έδρας και στις 03/02 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός Κυπέλλου με την Πάφο.

Παρά το γεγονός ότι η ΚΟΠ δεν έχει ορίσει ακόμα την 20ή, την 21η και την 22η αγωνιστική, αυτές αναμένεται να διεξαχθούν τα Σαββατοκύριακα 5-6/02, 12-13/02 και 19-20/02. Εννοείται ότι είναι διαθέσιμες ημέρες και οι Παρασκευές αλλά και οι Δευτέρες, κάτι το οποίο πολύ πιθανόν να γίνει στην περίπτωση της Ανόρθωσης. Θυμίζουμε ότι στις 17/02 είναι ορισμένο να γίνει και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο έγινε γνωστό χθες. Με λίγα λόγια στην Ανόρθωση ετοιμάζονται για ένα πρόγραμμα «φωτιά».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης