Το ΑΠΟΕΛ έχει ως προτεραιότητα την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά τα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν αφήνουν αδιάφορη την ομάδα της Λευκωσίας. Η χρονιά δεν εξελίχθηκε ικανοποιητικά και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι. Εντός και εκτός ομάδας.
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσει η προσπάθεια. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Εθνικό την Κυριακή στο ΓΣΠ και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ομόνοια που προηγήθηκε.
Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει να έχει έτοιμους όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται ενόψει της συνέχειας και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να χρησιμοιεί τα ίδια πρόσωπα σε κάθε αγώνα.
Οι τελευταίες δύο προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό αναφορικά με το πλάνο που ετοιμάζει η τεχνική ηγεσία.