Με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα παρατάξει αύριο το ΑΠΟΕΛ ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Πέραν από τις απουσίες των Σατσιά και Σιέλη που αναγκάζουν τον Ελλαδίτη προπονητή να κάνει αλλαγές είναι και το γενικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
Το δήλωσε ευθαρσώς ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να βοηθήσουν και ουσιαστικά θα μείνουν εκτός επιλογών.
Στα θετικά για τον Ελλαδίτη προπονητή ότι ο Σαμπάλα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα καθώς βρήκε από την καραντίνα και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Αμφίβολος είναι ο Μπερν και θα διαφανεί με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης αν θα βρίσκεται στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντονγκαλά.