HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΈρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΛ

Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΛ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του επιθετικού στην ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού στοχεύει σε έναν παίκτη που έχει καλό βιογραφικό και θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο η τεχνική ηγεσία δεν βιάστηκε να λάβει την τελική της απόφαση. Επίσης, η διοίκηση μπορεί να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή που θα επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία.

Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΑΕΛ πάει για μια λύση που έχει σημαντικές πιθανότητες να… πετύχει. Ανάμεσα στους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της τεχνικής ηγεσίας είναι ο παλιός γνώριμος Ράιαν Μαέ, ο Γέφτε Μπενταντκόρ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς έπειτα από πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό, ενώ στα ονόματα που έχουν επιλεγεί είναι επίσης οι Κέβιν Λασάνια και Αμπούμπακαρ Καμαρά.

Το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει εντός της εβδομάδας. Η διοίκηση της ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει έναν παίκτη που θα έχει αρκετό χρόνο μπροστά του ώστε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας και να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κύπρο και την ερχόμενη Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Ένωση στο στάδιο «Άλφα Μέγα», στο πρώτο φιλικό μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης