HomeΟΜΑΔΕΣΕΝΠΕπέστρεψε η απογοήτευση στην ΕΝΠ

Επέστρεψε η απογοήτευση στην ΕΝΠ

Ο Νταμίρ Κάναντι, πέραν από τη συντριβή και τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, έχει να διαχειριστεί και την κάκιστη εμφάνιση στην «Αρένα». Μία τραγική εμφάνιση που έφερε μεγάλη απογοήτευση και πάλι στο Παραλίμνι. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει πάρα πολλά πράγματα να διορθώσει ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου». Εκτός από τις διορθώσεις, έχει να ανεβάσει και την ψυχολογία της ομάδας που μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ ασφαλώς και δεν είναι στα καλύτερά της.

Με την ΑΕΚ η Ένωση είχε σοβαρά θέματα και στις τρεις γραμμές της και ο Νταμίρ Κάναντι έχει αρκετή δουλειά μπροστά του ενόψει Ανόρθωσης. Κυρίως στην άμυνα δεν δούλεψε τίποτα και αυτό προβλημάτισε πολύ και τον κ. Κάναντι.

Μπορεί η συντριβή και η εμφάνιση με την ΑΕΚ να προβλημάτισαν, αλλά δεν χάθηκε τίποτε. Η προσπάθεια είναι δύσκολη, όμως υπάρχουν περιθώρια. Η Ένωση είναι μέσα στο στόχο της παραμονής και θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Θα χρειαστεί όμως να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχε την περασμένη Παρασκευή. Και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση αναμένεται να έχει πάρα πολλές δυσκολίες.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης