HomeSliderΈπαιξε καλά αλλά δεν κέρδισε...

Έπαιξε καλά αλλά δεν κέρδισε…

Η Ομόνοια έμεινε στο 0-0 με την Καϊράτ και αποχαιρέτησε την Ευρώπη τερματίζοντας στην 3η θέση του 8ου ομίλου του Conference League με 4 βαθμούς. Καλή εμφάνιση από τους «πράσινους» χωρίς ωστόσο να έρθει η νίκη που ήταν η μεγάλη επιθυμία των παικτών.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια είχε καθολική υπεροχή και ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το πρώτο γκολ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές της Καϊράτ είδαν τρεις κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίωρο. Η Ομόνοια είχε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία αυτή του Μποτεάκ στο 26ο λεπτό. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός έκανε ωραίο τελείωμα, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός στόχου.

Προς το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησε κάποιες καλές προϋποθέσεις η φιλοξενούμενη ομάδα, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ο Ουζόχο. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για την Καϊράτσε μαρκάρισμα του Λέτσιακς στον Ζοάο Πάουλο. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ο Ουζόχο πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση και κράτησε την Ομόνοια στη διεκδίκηση της νίκης. Η υπόδειξη πέναλτι από τον διαιτητή ήταν μια αυστηρή απόφαση, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας είχε την «απάντηση» στο χτύπημα του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Πολύ διαφορετικό ήταν το πρόσωπο που παρουσίασε η Καϊράτ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά δραστήριοι επιθετικά και χρειάστηκε σε 1-2 περιπτώσεις να επέμβει ο Ουζόχο για να αποτρέψει το γκολ. Η Ομόνοια έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 59′ με τον Ζαχαρίου, ο οποίος προσπάθησε από μακρινή απόσταση να νικήσει τον Ποκατίλοφ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 74′ ο Κακουλλής έκανε εξαιρετική ενέργεια και έδωσε στον Ντούρις ο οποίος προσπάθησε από κοντά να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού κι έφυγε κόρνερ. Στο 79ο λεπτό ο Παναγιώτου ανατράπηκε εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι σε μια λανθασμένη απόφαση και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Η Ομόνοια ήταν αρκετά καλή στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, αλλά πέραν της καλής κυκλοφορίας δεν βρήκε τις ξεκάθαρες φάσεις για να βάλει το γκολ.

Ομόνοια: Ουζόχο, Λανγκ, Παναγιώτου, Ψάλτης, Λέζιακς (57′ Χούμποτσαν), Μπασιρού (57′ Γκόμεθ), Χαραλάμπους (76′ Ντίσκερουντ), Ζαχαρίου (64′ Λοΐζου), Μποτεάκ (57′ Ατιέμγουεν), Κακουλλής, Ντούρις.

Καϊράτ: Ποκατίλοφ, Αλίπ, Ντούγκαλιτς, Μπάγκνακ, Κέλερ, Αμπικέν (72′ Καντέ), Μικάνοβιτς (86′ Σεϊταχμέτ), Γκοράλσκι, Ζοάο Πάουλο (86′ Μπουρατσίγεφ), Κόσοβιτς, Σουσενάτσιεφ.

Σκόρερ: –

Κίτρινες:Μικάνοβιτς, Γκοράλσκι, Ντούγκαλιτς, Μικάνοβιτς, Αμπικέν, Μπάγκνακ, Κέλερ

Κόκκινες: –

Διαιτητής: Γκενκ Γκούζα (Φάτλουμ Μπερίσια, Μπουγιάρ Σελιμάι)


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης