Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Η αρχή θα γίνει με δύο αγώνες σήμερα, ενώ ισάριθμα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν Σάββατο και Κυριακή.
ΕΝΑΔ-ΑΕΛ (19:30)
Στον Άγιο Δομέτιο η τοπική ΕΝΑΔ υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι σε 17 αγώνες μετρούν μία νίκη και 16 ήττες. Από την άλλη, η ομάδα της Λεμεσού επιζητεί το όγδοο της ροζ φύλλο, έχοντας μέχρις στιγμής επτά νίκες και δέκα ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.
Κεραυνός – Ομόνοια (19:30)
Στον άλλο σημερινό αγώνα, ο εκ των πρωτοπόρων Κεραυνός αντιμετωπίζει στην έδρα του την Ομόνοια, με την ομάδα του Στροβόλου να θέλει την πέμπτη σερί της νίκη και το συγκρότημα της Λευκωσίας τη δεύτερη. Συνολικά, οι «ερυθροκίτρινοι» μετρούν 14 νίκες και τρεις ήττες, ενώ οι «πράσινοι» δέκα νίκες και επτά ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια
Επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξουν ΑΕΚ και ΕΘΑ στην αναμέτρησή τους που θα διεξαχθεί αύριο (18:00) στο «Κίτιον». Το ΑΠΟΕΛ ψάχνει την τέταρτη διαδοχική του επιτυχία απέναντι στον ΑΠΟΠ, που έχει στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο στις 19:00. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τα παιχνίδια Απόλλων – ΕΝΠ (16:00) και Ανόρθωση – Αχιλλέας Καϊμακλίου (19:00). Απόλλωνας και ΕΝΠ προέρχονται από δύο και μία νίκη αντίστοιχα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό, με την Ανόρθωση να υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου.