HomeΟΜΑΔΕΣΑπόλλωνΈντονη δυσαρέσκεια στον Απόλλωνα

Έντονη δυσαρέσκεια στον Απόλλωνα

Δυσαρέσκεια υπάρχει στον Απόλλωνα για την αβεβαιότητα που υπάρχει όσον αφορά στην ανανέωση της άδειας του Τσιρείου από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Η άδεια του γηπέδου λήγει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και την επομένη είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με την Πάφος F.C., για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Παράλληλα, υπάρχει πρόβλημα για τους φίλους της ομάδας λόγω του ότι η δυτική κερκίδα δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στο θέμα, απαντώντας σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου για την παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας του Απόλλωνα με την εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ (VHP Ltd) η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Lamberts.

«Δεν έχουμε ενημέρωση για την ανανέωση της σχετικής άδειας του Τσιρείου σταδίου. Εκφράζουμε την εντονότατη δυσαρέσκεια μας. Έχουμε κάνει σοβαρές προσπάθειες και δεν υπάρχει επί της παρούσης κάτι προς ανακοίνωση. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλη λύπη. Οι μεν λένε ότι το Τσίρειο είναι ασφαλές, οι δε έχουν αντίθετη άποψη και στο τέλος την πληρώνει ο φίλαθλος κόσμος της Λεμεσού. Είναι το λιγότερο έλλειψη σεβασμού…», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά στο θέμα των φιλάθλων, είπε: «Προσπαθούμε συλλογικά. Είναι οξύμωρο να είναι στο 50%. Θα έπρεπε να δώσουν ή το 100% ή να μας βοηθήσουν να πάρουμε και μέρος της ανατολικής κερκίδας, εάν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα».

Ερωτηθείς, εξάλλου, κατά πόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί άλλο γήπεδο απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο το σκεφτόμασταν όμως αυτή την στιγμή θα αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα. Αλίμονο αν η πρώτη μας έγνοια είναι να υποχρεώσουμε τον κόσμο να ταξιδέψει σε μία άλλη πόλη για να δει εντός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι την μετακόμιση στο νέο γήπεδο».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης