ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΕΝΠΕΝΠ: Ο φιλότιμος Ίμερι

ΕΝΠ: Ο φιλότιμος Ίμερι

Στην 11η του συμμετοχή ο φιλότιμος Ντεμίρ Ίμερι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη «βυσσινί» φανέλα. Ο 31χρονος Σκοπιανός επιτελικός έσπασε το ρόδι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο και είδε δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Ο βραχύσωμος Σκοπιανός στα επόμενα πέντε παιχνίδια θέλει να δείξει περισσότερα. Ο Ίμερι θέλει να κερδίσει νέο συμβόλαιο είτε στην Ένωση είτε σε άλλη ομάδα και να μείνει στην Κύπρο.

Μετά τη νίκη επί της Αραδίππου κάποιοι υπεραισιόδοξοι πίστεψαν πως η ομάδα θα δώσει συνέχεια. Δυστυχώς όμως, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχαμε ξανά την ίδια τραγική εικόνα και τούτο είναι κάτι που στεναχώρησε. Η σταύρωση των «βυσσινί» στη χειρότερη χρονιά στην ιστορία τους συνεχίζεται.

Νίκος Μουλαζίμης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης