Για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα από τη Γκενκ φέρεται να ενδιαφέρεται η Μίλαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία.
Τα βλέμματα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ έχει τραβήξει ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, με τη Μίλαν να είναι μόλις η τελευταία ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του σταρ της Γκενκ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «tuttosport», οι Ιταλοί, εκτός από άλλους παίκτες που κοιτάνε για να ενισχύσουν την ομάδα τους, ενδιαφέρονται και για την απόκτηση του 18χρονου εξτρέμ των Βέλγων.
Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του Καρέτσα, με το μόνο σίγουρο να είναι πως η Γκενκ δεν θέλει να τον αποχωριστεί τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι θα ζητήσει πολλά εκατομμύρια για να πει το «ναι» και να τον παραχωρήσει.
sdna.gr

