HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Η βελτίωση επιβάλλεται

ΑΕΛ: Η βελτίωση επιβάλλεται

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός της ΑΕΛ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Τρεις αγωνιστικές όπου η λεμεσιανή ομάδα έδειξε ότι θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Στην πρεμιέρα κέρδισε τον Ολυμπιακό με λίγα καλά διαστήματα, με την ΑΕΚ η εικόνα ήταν κακή, ενώ με τον Εθνικό μόνο στο τελευταίο 15λεπτο ήταν καλή.

Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει πολλή δουλειά να κάνει ώστε να φέρει την ομάδα στο επίπεδο εκείνο που προσδοκούν όλοι στην ΑΕΛ. Ο Ιταλός προπονητής μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να «δέσει» τους παίκτες μεταξύ τους. Η χημεία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί και αυτό είναι ολοφάνερο στο γήπεδο. Οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών είναι μεγάλες, υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις ασυνεννοησία μεταξύ των παικτών, ενώ δεν προκύπτουν αυτοματισμοί και καλές ενέργειες. Ατομικές προσπάθειες γίνονται, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Επιπλέον, η αμυντική λειτουργία έχει θέματα. Άλλωστε, η ομάδα έχει δεχθεί στα δύο τελευταία της παιχνίδια τέσσερα τέρματα. Μπορεί να ψάχνεται ακόμη ο Πάολο Τραμετσάνι για να βρει το ιδανικό σχήμα με τη δικαιολογία ότι είναι καινούργια η ομάδα, ωστόσο ο χρόνος περνά. Και τα πρώτα γκρίζα σύννεφα ήδη βρίσκονται πάνω από την ομάδα.

Και η επόμενη αναμέτρηση την ερχόμενη Δευτέρα περιλαμβάνει άλλη μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ όπου καλείται και πάλι η λεμεσιανή ομάδα να περάσει από τεστ δυνατοτήτων. Ο Ιταλός προπονητής έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να μπορέσει να διορθώσει τα κακώς έχοντα. Πίεση υπάρχει μπόλικη, αλλά με ψυχραιμία θα πρέπει να βρει τις λύσεις πριν να είναι αργά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης