HomeSliderΔυνατό τεστ περιμένει την ΑΕΚ

Δυνατό τεστ περιμένει την ΑΕΚ

Η προσοχή στην ΑΕΚ είναι στραμμένη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία την Τρίτη (04/01) στις 17:00, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά την ήττα (3-1) από την Πάφος FC, οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να επανέλθουν στις νίκες.

Επιστρέφει ο Ραφήλ Μάμας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός λόγω καρτών θα είναι ο Ροσάλες. Εκτός είναι οι τραυματίες Εγγλέζου, Σιαθάς, Παρασκευά, ενώ όσον αφορά τον Άνχελ Γκαρσία η κατάστασή του θα αξιολογηθεί. Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής δεν θα υπολογίζει και στους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Αναμφίβολα η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα διαφανεί εάν ο ιός έχει εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο. Θυμίζουμε ότι με βάσει το αναθεωρημένο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αναβολή του αγώνα και η διοίκηση αναμένεται να αποφασίσει τις επόμενες ώρες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης