ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΔιακοπές τέλος στην Ανόρθωση

Διακοπές τέλος στην Ανόρθωση

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, οι οποίοι από σήμερα ξεκινούν και επίσημα την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Η βαρωσιώτικη ομάδα μπαίνοντας στη νέα σεζόν θέλει να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία και δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν πάρα πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η νέα σεζόν θα έχει πολλές απαιτήσεις και αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη.

Η Ανόρθωση θα είναι εντελώς καινούργια ομάδα, αφού οι μεταγραφές θα αγγίξουν διψήφιο αριθμό, με νέο προπονητή επίσης στον πάγκο τον Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος έχει πολύ σημαντικό έργο να διεκπεραιώσει. Μέχρι στιγμής η Ανόρθωση έχει προβεί σε πέντε μεταγραφές, επιπλέον η παραμονή του αρχηγού Κωστάκη Αρτυματά. Θα γίνουν με βάση τον προγραμματισμό άλλες πέντε.

Η προσπάθεια πάντως για περαιτέρω στελέχωση της ομάδας συνεχίζεται, με τον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και τον προπονητή Ντάρκο Μίλανιτς να εξετάζουν καθημερινά αρκετές περιπτώσεις υποψήφιων παικτών. Είναι αλήθεια ότι ο προγραμματισμός δεν θα ολοκληρωθεί λίαν συντόμως. Από τη στιγμή που έχουν τεθεί στόχοι πρωταθλητισμού, θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης