HomeSliderΔεν υπάρχει λόγος βιασύνης

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης

Οι αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα χρονιά στην ΑΕΛ θα είναι αρκετές. Σίλας και Μπεμπέ θέλουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές ώστε να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν την περσινή σεζόν.

Η ΑΕΛ χρειάζεται να στελεχωθεί με ποιοτικούς αλλά και έμπειρους παίκτες ως επί το πλείστον που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η προετοιμασία της ομάδας αργεί να ξεκινήσει, ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις είναι τέλος Αυγούστου. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον Σίλας αλλά και τον Μπεμπέ να ψάξουν για τις καλύτερες επιλογές. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει χρόνος βιασύνης και είναι ορατό το ενδεχόμενο οι ανακοινώσεις να αργήσουν να εκδοθούν.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω η ομάδα πρέπει να στελεχωθεί ορθά για να μπορέσει να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές τη νέα σεζόν. Αμφότεροι το γνωρίζουν πολύ καλά και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αγορές που τις γνωρίζουν πολύ καλά.

Βραζιλία και Πορτογαλία όπου υπάρχουν αμέτρητες καλές επιλογές και στα οικονομικά πλαίσια της λεμεσιανής ομάδας.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης