ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΔεν θεωρείται μεταγραφή ο Κυριακίδης

Δεν θεωρείται μεταγραφή ο Κυριακίδης

Η επιστροφή του Χαράλαμπου Κυριακίδη στην Ομόνοια δεν θεωρείται μεταγραφή, βάσει των σχετικών κανονισμών. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από την ενημέρωση της ΚΟΠ, σύμφωνα με την οποία η ομάδα επανέγγραψε στο δυναμικό της τον 24χρονο (30/11/1998) τερματοφύλακα.

Στους κανονισμούς εγγραφών και μεταγραφών ποδοσφαιριστών της Ομοσπονδίας σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι επιτρέπεται η ακύρωση δανεισμού (υποσχετικής) κατά τη δεύτερη μεταγραφική περίοδο νοουμένου ότι θα υπάρχει συγκατάθεση των δύο σωματείων καθώς και του ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη κίνηση δεν περιλαμβάνεται στις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται να κάνει η ομάδα τον Γενάρη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριακίδης παραχωρήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ομόνοια Αραδίππου ως δανεικός. Ο λόγος για τον οποίος επέστρεψε στο «Ηλίας Πούλλος» είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια των «περιστεριών» δεν αγωνιζόταν, παρότι άρχισε τη σεζόν ως βασικός. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε προκειμένου να καταγράψει συμμετοχές στη Β’ Κατηγορία και τελούσε υπό παρακολούθηση από το προπονητικό επιτελείο της Ομόνοιας, αφού η παρουσία των Φαμπιάνο, Ουζόχο και Παναγή στο ρόστερ περιόριζε τις πιθανότητες του να αγωνιστεί με τους «πράσινους».

Με την ομάδα της Αραδίππου κατέγραψε 11 γεμάτες συμμετοχές, όμως εδώ και ενάμιση περίπου μήνα έχασε τη θέση από τον Λούκα Σακκά.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης