Ο Απόλλωνας πέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Η επιτυχία αυτή, φέρνει την ομάδα του Λοσάδα να εκμεταλλεύεται τις απώλειες που είχαν Πάφος και ΑΠΟΕΛ. Με αυτό τον τρόπο παραμένει δυνατά στον στόχο της Ευρώπης και βλέπει ακόμα πιο ψηλά.
Χρειάστηκε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο στερήθηκε τον κόσμο του λόγω τιμωρίας. Η απόδοση ήταν εξαιρετική, τόσο πριν όσο και μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο αντίπαλος.
Μπορεί ο Μάρκες να μην σκόραρε κάποιο γκολ, αλλά ήταν καθοριστικός στον χθεσινό αγώνα. Μέτρησε τις πρώτες του δύο ασίστ στο πρωτάθλημα και βοήθησε τον Απόλλωνα να πάρει τη νίκη απέναντι στους “μαυροπράσινους”. Πέραν του Μάρκες, ασίστ στο 3ο γκολ της ομάδας μοίρασε και ο Εσκρίτσε και αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας, για να έχει ακόμα πιο ενεργό και πιο καθοριστικό ρόλο στα παιχνίδια της ομάδας του.
Χρίστος Αποστολίδης

