HomeΕξ ΑπορρήτωνΔεν πρόκειται ν' αλλάξει κάτι

Δεν πρόκειται ν’ αλλάξει κάτι

Δύο είναι οι υποψηφιότητες για την προεδρία της ΚΟΠ: ο Χάρης Λοϊζίδης και ο Χάρης Σαββίδης. Φαβορί θεωρείται ο Χάρης Λοϊζίδης, ο οποίος αναμένεται να στηριχθεί από την πλειονότητα των σωματείων. Με άλλα λόγια, η Ομοσπονδία θα συνεχίσει τη λειτουργία της υπό την ηγεσία ενός από τους στενότερους συνεργάτες του τέως προέδρου, Γιώργου Κούμα.

Επομένως, δεν διαφαίνεται καμία ουσιαστική αλλαγή στη λειτουργία της ΚΟΠ. Όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν ως έχουν –δυστυχώς. Ήταν μια σπάνια ευκαιρία για το κυπριακό ποδόσφαιρο να αλλάξει πορεία, να μπουν νέες βάσεις ώστε να προχωρήσει μπροστά. Όμως αυτή η ευκαιρία φαίνεται να χάνεται.

Το συμπεραίνουμε αυτό γιατί, δυστυχώς, τα σωματεία δεν επιθυμούν καμία αλλαγή. Καλό θα ήταν, λοιπόν, τα ίδια σωματεία που θα στηρίξουν τον κ. Λοϊζίδη, να μη διαμαρτυρηθούν στην πορεία για όσα –με μαθηματική ακρίβεια– θα ακολουθήσουν.

Φανατικός


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης