HomeΔΙΕΘΝΗ«Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ξέρει, λέει ψέματα»

«Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ξέρει, λέει ψέματα»

Το μέλλον του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο… καυτά θέματα στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ, με το συμβόλαιο του (όπως και εκείνα των Σαλάχ, Άρνολντ) να ολοκληρώνεται μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ο πολύπειρος Ολλανδός αμυντικός και αρχηγός των «Reds», ρωτήθηκε ξανά για το αν σκοπεύει να παραμείνει κάτοικος «Άνφιλντ», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα του τι θα συμβεί και προσθέτοντας ότι όποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει, είναι ψεύτης.

«Αυτή την στιγμή, δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί. Υπάρχουν 10 παιχνίδια ακόμα για το τέλος της σεζόν και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά. Αν υπάρξουν νέα, θα τα μάθετε. Αλλά ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω νέα ακόμα.

Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν συζητήσεις στο παρασκήνιο, αλλά αυτό είναι όλο. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ξέρει, λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαν Ντάικ.

ΣΠΟΡ FM 94.6


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης