HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΛΔεν αλλάζει προσέγγιση η ΑΕΛ

Δεν αλλάζει προσέγγιση η ΑΕΛ

Τα παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν δύσκολα για την ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι μερικά από αυτά δεν ήταν ντέρμπι. Τόσο το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα όσο και το τελευταίο με τον Ακρίτα είχαν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η ομάδα της Λεμεσού ανταποκρίθηκε και πήρε τις σημαντικές νίκες, οι οποίες την ανέβασαν στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν με την ίδια σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια. Ακολουθεί μια σειρά αγώνων τα οποία χαρακτηρίζονται ντέρμπι και ο τρόπος προσέγγισης των συγκεκριμένων αναμετρήσεων δεν αλλάζουν για την ομάδα της Λεμεσού. Όπως αντιμετώπισε η ΑΕΛ τους προηγούμενους αγώνες, το ίδιο θα πράξει και στους επόμενους.

Το μόνο πράγμα που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι το παιχνίδι με την Πάφο, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (06/10) στο Τσίρειο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η ΚΟΠ, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00. Για την ΑΕΛ το μοναδικό αποτέλεσμα που αποτελεί στόχο είναι αυτό της νίκης.

Η δουλειά που πρέπει να κάνουν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι ακόμα πιο δύσκολη σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Ο αντίπαλος διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος με 22 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό. Ενδεικτικό αυτής της πορείας είναι το γεγονός πως το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες που έδωσε έως τώρα. Πλην των ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ, στα υπόλοιπα παιχνίδια έχει σημειώσει πάνω από ένα γκολ και αυτό είναι κάτι το οποίο δουλεύει ο προπονητής της ΑΕΛ για να το αντιμετωπίσει.

Θετικό στοιχείο σε αυτή την προσπάθεια είναι πως η ομάδα θα παραταχθεί με ελάχιστες απουσίες σε αυτό το παιχνίδι. Όπως είναι τα δεδομένα, ο Κάσα αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ στην αποστολή θα βρεθεί και ο Φιλίποβιτς. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές για την τεχνική ηγεσία θα είναι αυξημένες και θα υπάρχει η… άνεση ώστε να επιλεχθεί το κατάλληλο σχήμα και τα κατάλληλα πρόσωπα τα οποία θα μπουν στο γήπεδο.

Όσον αφορά το συνολικό πρόγραμμα για την ΑΕΛ, όπως σημειώσαμε και χθες, τα πέντε επόμενα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Μάλιστα, τα τέσσερα από αυτά θα γίνουν στη Λεμεσό, κάτι το οποίο αποτελεί πλεονέκτημα για την ΑΕΛ. Μετά την Πάφο θα ακολουθήσει ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ και θα ακολουθήσουν τα ντέρμπι με Ανόρθωση, Απόλλωνα και Άρη, τα οποία η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει εντός έδρας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΚΟΠ ανακοίνωσε χθες τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου. Το ΑΕΛ-Απόλλων μετατέθηκε για την Τετάρτη 11/01 στις 19:00.

Χρίστος Αποστολίδης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης