Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΕΤ της Ανόρθωσης στην κάμερα της Cytavision:
Έγιναν πολλά σήμερα στο γήπεδο, τα περισσότερα τα έκανε η ομάδα μας και δεν επιβραβεύτηκε. Ήμασταν πολύ πιεστικοί, χάσαμε ευκαιρίες. Δεν μπήκε το 2ο γκολ, για την ακρίβεια μπήκε και έχουμε τις αμφιβολίες μας αν έπρεπε να ακυρωθεί. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις αναλύσεις τις επόμενες μέρες. Ελέγχεται και για άλλες φάσεις η διαιτητική ομάδα και θέλουμε να τις ξανά δούμε, όπως στο γκολ της ΕΝΠ και κάποιες άλλες πιο μικρές φάσεις, όπως για παράδειγμα κάποιες κίτρινες κάρτες. Προκαλεί απογοήτευση το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη.
Είναι γεγονός πώς η ομάδα έπαιξε σήμερα, ήταν βελτιωμένη. Θα χρειαστούμε τον κόσμο δίπλα μας και στη συνέχεια. Δεν γίνεται να παίζεις καλύτερα και να μην έρχονται τα αποτελέσματα.
Για τις αποδοκιμασίες: Είμαστε η Ανόρθωση και έχουμε 4 σερί ματς που δεν κερδίσαμε. Αυτό.
Υπάρχει θέμα με το εύκολο γκολ; Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Να συνεχιστεί η προσπάθεια. Να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Η πίεση προκαλεί βάρος στα πόδια των παικτών. Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Θα περιμένουμε να τις βγάλει στο χορτάρι.
Ήταν μία εμφάνιση που μπορούμε να κρατήσουμε πράγματα. Είδαμε και πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν.