HomeSliderΑυξάνονται οι επιλογές του Τσόρνιγκερ

Αυξάνονται οι επιλογές του Τσόρνιγκερ

Αυξημένες επιλογές αναμένεται να έχει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στο ντέρμπι του τίτλου με το ΑΠΟΕΛ. Στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού τέθηκε ο Μαυρίας, που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτιμάται ότι θα προλάβει το μεγάλο παιχνίδι και ο Ονγκεντά. Αμφίβολος παραμένει ο Αυλωνίτης, ο οποίος έμεινε εκτός από τον αγώνα με την Ανόρθωση λόγω του ότι ένιωσε ενοχλήσεις και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο περιληφθεί στο πλάνο του κ. Τσόρνιγκερ.

Το θετικό για τον προπονητή των «γαλάζιων» είναι ότι με τις επιστροφές έχει εναλλακτικές λύσεις και την ευχέρεια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της προσπάθειας της ομάδας για κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν οι Ζράντι, Κατελάρης, Μαλεκκίδης. Μάλιστα, ο πρώτος υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση χθες, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα για να είναι έτοιμος να ακολουθήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Ωστόσο, όλοι στο Κολόσσι επικεντρώνονται στους παρόντες και ευελπιστούν πως έχουν τις δυνατότητες να κάνουν πράξη το όνειρο τόσο της διοίκησης όσο και των οπαδών του Απόλλωνα.

Γιώργος Χατζηαντώνης


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης