Η ΑΕΛ πήρε τον δεύτερό της βαθμό στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Ίδιο ήταν το αποτέλεσμα και απέναντι στον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο, με την ομάδα της Λεμεσού να εξακολουθεί να μένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Ωστόσο, το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα. Η ΑΕΛ είχε στον πάγκο της τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε την ΑΕΛ να αγωνίζεται έχοντας πλάνο στο παιχνίδι της και με ζητούμενο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
Αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες, το είδαμε ξεκάθαρα και εντός γηπέδου. Ο κ. Γιανέφσκι δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει αλλαγμένη 100% την ομάδα. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα, ώστε η ομάδα να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός και με την πάροδο του χρόνου να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.
Ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την Ομόνοια την επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερα αλλά και τότε δεν αναμένουμε να δούμε την ομάδα που θέλει να φτιάξει ο προπονητής της. Αυτό που κρατούν όλοι στην ομάδα της Λεμεσού, είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και μια καυτή έδρα.
Τα πράγματα μπορούν να διαφροποιηθούν προς το καλύτερο, εάν κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές τα καλά στοιχεία του αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και να εξακολουθούν να βελτιώνονται εκεί όπου υπάρχει τεράστια ανάγκη. Και αυτό που πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα της Λεμεσού, είναι να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες και βεβαίως να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

