Ο Άρης φιλοξενείται την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαρτίου, στο «Τάσος Μάρκου» από την ΕΝΠ στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι -θεωρητικά- βατό για το συγκρότημα του Λιάσου Λουκά, αφού η ουραγός της βαθμολογίας ΕΝΠ μετρά μόλις ένα βαθμό στην τρέχουσα σεζόν και βρίσκεται ήδη στη Β’ Κατηγορία.
Ωστόσο, η θεωρία από την πράξη απέχουν… αρκετά και άπαντες στις τάξεις του Άρη γνωρίζουν πολύ καλά πως για να φύγουν από το Παραλίμνι με τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και σοβαροί.
Στα αγωνιστικά, δεδομένα εκτός θα είναι ο Νίκολιτς, που θα κάνει επέμβαση, όπως και ο Καλούλου, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο Μπαλόγκουν επέστρεψε στις προπονήσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος.
Λοΐζος Μωυσέως
