HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Τα κεφάλια μέσα και πάλι

Άρης: Τα κεφάλια μέσα και πάλι

Από σήμερα και για τις επόμενες εννέα ημέρες το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του Άρη μεταφέρεται στην Αυστρία. Η αποστολή της ομάδας ως γνωστό βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στη συγκεκριμένη χώρα και από σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ξεκουράστηκαν ουσιαστικά το προηγούμενο τριήμερο και από σήμερα σκύβουν ξανά στα κεφάλια για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας. Στην Αυστρία η ομάδα θα δώσει 3 δυνατά φιλικά παιχνίδια και ο προπονητής θα αρχίσει να κατασταλάζει στην ομάδα που θα παρατάξει στα επίσημα παιχνίδια. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει στις 14 Ιουλίου τη Στουρμ Γκρατς, δύο μέρες αργότερα θα αναμετρηθεί με τη Δυναμό Κιέβου και θα ολοκληρώσει τα φιλικά στην Αυστρία στις 18 του μήνα με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης.

Η αποστολή της ομάδας είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Κύπρο στις 19 Ιουλίου και δύο ημέρες αργότερα θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα καθώς θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια για το Σούπερ Καπ. Θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς και ο πρώτος τίτλος για τη νέα σεζόν με την «ελαφρά ταξιαρχία» να θέλει να τον κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από κει και πέρα σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ουσιαστικά το βάρος πέφτει στην απόκτηση επιθετικού κορυφής. Η υπόθεση με τον Κακόριν παραμένει στο προσκήνιο, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν θα προκύψει οποιαδήποτε θετική εξέλιξη. Στον Άρη πάντως είναι έτοιμοι αν προκύψει οποιαδήποτε καλή περίπτωση επιθετικού παίκτη να προχωρήσουν σε συμφωνία και δεν θα περιμένουν την απόφαση του Ρώσου επιθετικού. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η λεμεσιανή ομάδα έχει προχωρήσει σε επτά μεταγραφές και ουσιαστικά το ρόστερ είναι σχεδόν πλήρες.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης