Ο Άρης πέρσι έδωσε μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά «λύγισε» στο πιο κομβικό παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Λεμεσού τουλάχιστον πήρε τη 2η τιμητική θέση.
Η νέα χρονιά θα βρει τον Άρη να έχει υποχρεώσεις τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Οι στόχοι που τέθηκαν τη νέα σεζόν στον Άρη είναι και πάλι πρωταγωνιστικοί. Η ομάδα της Λεμεσού δίδει σαφώς προτεραιότητα στο πρωτάθλημα, που θα επιδιώξει να το κατακτήσει. Επίσης, το Κύπελλο δεν αφήνει αδιάφορη την «ελαφρά ταξιαρχία», ενώ παράλληλα στόχος είναι και μία καλή πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ. Θέλει να μπει τουλάχιστον στη League Phase και από κει και πέρα εάν έρθει το κάτι παραπάνω θα είναι σαφώς καλοδεχούμενο.
Ο νέος προπονητής της ομάδας της Λεμεσού, Αρτσιόμ Ράτζκοφ, μπορεί να παρέλαβε ένα ήδη ποιοτικό έμψυχο δυναμικό από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι, αλλά παρ’ όλα αυτά τον περιμένει ακόμη μπόλικη δουλειά. Έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια κάποιων σημαντικών ποδοσφαιριστών, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν και μεταγραφές. Υπάρχουν κάποιες θέσεις, στις οποίες ο Ράτζκοφ έχει ζητήσει να υπάρξει ενίσχυση. Ο Λευκορώσος βέβαια θα χρειαστεί και χρόνο να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τακτική στους παίκτες.