Η τεράστια νίκη του Άρη επί της Ρέιντζερς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, πέραν της μεγάλης ιστορικής της σημασίας (αφού ήταν η πρώτη της ομάδας της Λεμεσού σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης), έχει και… αγωνιστική σημαντικότητα.
Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι πριν την προχθεσινή του επιτυχία είχε μείνει μακριά από τις νίκες για τέσσερα συναπτά παιχνίδια. Αυτό, όπως ήταν λογικό, είχε δημιουργήσει μια απογοήτευση, η οποία όμως… εξαφανίστηκε αμέσως μετά το μεγαλειώδες βράδυ της Πέμπτης.
Τόσο το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης όσο και η εμφάνιση του Άρη δίνουν μια νέα δυναμική στην ομάδα και γεμίζουν άπαντες με αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Μια συνέχεια η οποία βρίσκει την ομάδα της Λεμεσού να φιλοξενείται αύριο Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, στις 19:00 από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ένα παιχνίδι σαφέστατα δύσκολο στην έδρα μιας φορμαρισμένης και ποιοτικής ομάδα και μάλιστα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα από την πρόσφατη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι.
Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θα πάει στη Λάρνακα με μοναδικό του στόχο τους τρεις βαθμούς και την περαιτέρω άνοδό του στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως είναι απόλυτα λογικό, η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές προσώπων στην αρχική εντεκάδα του αυριανού αγώνα, αφού τόσο η ξεκούραση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών όσο και η γενικότερη ύπαρξη «φρεσκάδας» στο ρόστερ είναι επιβεβλημένες.
Λοΐζος Μωυσέως

