ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Η άμεση αντίδραση έφερε και αρκετά οφέλη

Άρης: Η άμεση αντίδραση έφερε και αρκετά οφέλη

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του για κατάκτηση του τίτλου, δείχνοντας έτοιμος να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του. Μπαίνοντας στα πλέι οφ με τη διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στο -3, έχει όλες τις δυνατότητες να την καλύψει. Απομένουν δέκα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο Άρης θα προσπαθήσει να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί, ώστε να κάνει το back to back.

Εύκολο εγχείρημα δεν το λες, αλλά από την άλλη δεν είναι ακατόρθωτο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι την περσινή σεζόν μπαίνοντας στα πλέι οφ βρισκόταν στο -6 από το ΑΠΟΕΛ (ήταν στην κορυφή) και στο -4 από την ΑΕΚ και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, τότε έχει το δικαίωμα να ελπίζει και φέτος. Μπορεί να έχασε πρόσφατα από το ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό υπάρχει η μεταξύ τους διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όπως γράψαμε και πιο πάνω, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για να διανυθεί. Ο Άρης αντέδρασε άμεσα από την ήττα του ΑΠΟΕΛ και φιλοδώρησε την ΑΕΛ με τέσσερα τέρματα. Εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» τον αγώνα πολύ νωρίς και μετά έκανε σωστή διαχείριση.

Μελανό σημείο η απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μπράουν, αλλά και οι κίτρινες κάρτες για τους Μπρόρσον και Μοντνόρ, που θα πρέπει να μείνουν εκτός σε ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Όπως και αν έχει όμως, είτε προκύπτουν απουσίες είτε όχι, από εδώ και πέρα στον μίνι μαραθώνιο ο Άρης πρέπει να έχει αντοχές. Και το έδειξε φέτος ότι η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που βρίσκει ενώπιόν της. Είναι ταυτόχρονα πολύ σημαντικό να μπει στα πλέι οφ με νίκη.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης