HomeΟΜΑΔΕΣΆρης ΛεμεσούΆρης: Φιλική ήττα από την Σλάβια Πράγας με 3-2

Άρης: Φιλική ήττα από την Σλάβια Πράγας με 3-2

Ο Άρης γνωρίσε φιλική ήττα με σκορ από την Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο του μεταξύ τους φιλικού αγώνα προετοιμασίας που έγινε στην Αυστρία.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Τσεχίας ήταν σαφώς πιο έτοιμη από τον Άρη, το συγκρότημα του Αρτσιόμ Ράτζκοφ στεκόταν καλά στο γήπεδο και κατάφερε σε 2-3 περιπτώσεις να δημιουργήσει και καλές φάσεις.

Παρά το γεγονός αυτό, στο 39′ η Σλάβια με σουτ του Teah να κάνει το 1-0 ενώ στο 42′ να διπλασιάσει τα τέρματά της με το πλασέ του Sadilek.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα και μέχρι 60ο λεπτό κατάφερε να δημιουργήσει 2-3 αξιόλογες ευκαιρίες, ωστόσο, η Σλάβια ήταν αυτή η οποία στο 69′ κατάφερε να σκοράρει και τρίτο τέρμα με το εντός περιοχής σουτ του Michez.

Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 79′ με κοντινό πλασέ του Θεοδοσίου ενώ στο 80′ είχε και δοκάρι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Στο 89′ ο Άρης κατάφερε να μειώσει εκ νέου όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Σλάβια, ο Κβιλιτάια του έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα για το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Εντεκάδες:

AΡΗΣ: Άλβες (62′ Ζάντρο), Μουσουντά (46′ Θεοχάρους), Κακόριν (61′ Σεμέδο), Γκόλτσον, Σανέ, Σαρφό, Γκάουσταντ, Κορέια, Μόντνορ, Μπαλογκούν (74′ Αμπουμπακάρ), Εφαγκέ (46′ Kβιλιτάια).

 

 

 


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης