Ο στόχος του Άρη στο επερχόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι πλέον ξεκάθαρος. Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής, η ομάδα της Λεμεσού θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, όχι μόνο για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και για να αυξήσει τη διαφορά από τους «γαλαζοκίτρινους» στους τέσσερις βαθμούς.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής της ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του. Μοναδικός απών θα είναι ο Αμπντέλ Μεντιούπ, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στη Γαλλία.
Στις τάξεις του Άρη επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, όχι μόνο για το παιχνίδι που έρχεται, αλλά και γενικότερα. Το αίσθημα αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο για την ομάδα της Λεμεσού. Οι εννέα νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια, οι οποίες συνοδεύτηκαν από εξαιρετικές εμφανίσεις, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ως προς το ποια ομάδα είναι η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.
Ωστόσο, παρά το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στους «πράσινους» της Λεμεσού, άπαντες παραμένουν προσγειωμένοι και δουλεύουν το ίδιο σκληρά. Και αυτό διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως για να επιτευχθούν οι στόχοι τους, οι πολύ καλές αυτές εμφανίσεις τους, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα θα πρέπει να συνεχιστούν.
Όσον αφορά την προσέλευση κόσμου για το ντέρμπι της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ, αυτή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο για τα δεδομένα του Άρη. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Λεμεσού είναι βέβαιοι πως θα υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης.
Λοΐζος Μωυσέως


