Χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη κινούνται στον Άρη στα θέματα προγραμματισμού και μεταγραφικού σχεδιασμού. Μπορεί οι πρωταθλητές να έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως οι βεβιασμένες κινήσεις δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παρά το ότι δεν δρουν βιαστικά αλλά… μεθοδικά, στην ομάδα της Λεμεσού έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες τους δύο μεταγραφές. Ο 19χρονος Σενεγαλέζος τερματοφύλακας Λάντινγκ Μπάντζι αποτέλεσε το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι.
Ο 29χρονος Σέρβος αριστερός ακραίος αμυντικός Σλόμποταν Ουρόσεβιτς είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο… πρώην πλέον αρχηγός της Παρτίζαν Βελιγραδίου υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την «ελαφρά ταξιαρχία» και αναμένεται με την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία του να προσφέρει αρκετά στον Άρη.
Από κει και πέρα… χωρίς βιασύνη προχωρά και το θέμα της παραμονής του Αλεξάνταρ Κακόριν στη Λεμεσό. Ο Άρης δεδομένα θέλει την παραμονή του Ρώσου στράικερ στο ρόστερ του, ωστόσο δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Τεράστια σημασία έχει, προφανώς, το τι επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά και οι προθέσεις της Φιορεντίνα στην οποία και ανήκει.
Λοΐζος Μωυσέως