HomeΟΜΑΔΕΣΑΕΚΑπόλυτη ανάγκη για ξεκούραση στην ΑΕΚ

Απόλυτη ανάγκη για ξεκούραση στην ΑΕΚ

Η διακοπή στο πρωτάθλημα προσφέρεται για ξεκούραση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» ξεκίνησαν πολύ νωρίς τη σεζόν ελέω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, χωρίς να καταφέρουν να έχουν χρόνο ξεκούρασης.

Από τη στιγμή που ο πρώτος στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε είναι η ώρα να επιβραβευθούν οι παίκτες με ολιγοήμερες διακοπές. Επιπλέον, το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι ένας επιπλέον λόγος οι παίκτες να ξεκουραστούν χωρίς καμία έγνοια. Ταυτόχρονα, η διακοπή θα έχει όφελος και για τους τραυματίες. Ο Ρούμπιο πήρε αγωνιστικά λεπτά προχθές, ενώ αναμένεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι έτοιμοι οι Ρόντεν και Ναούμ. Ο Γκαρθία θα χρειαστεί ακόμη αρκετό χρόνο για να επανέλθει.

Η ΑΕΚ είναι αλήθεια –αποτελούν εξαίρεση τα δύο παιχνίδια με την Μπραν– έδειξε σημαντική σταθερότητα στην απόδοσή της. Το ίδιο έπραξε και στον προχθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ. Ομάδα με συνοχή και πλάνο στο γήπεδο. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε δύο τέρματα, είχε τρία δοκάρια και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Η συνέχεια μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική. Θα προστεθούν τα παιχνίδια της Ευρώπης που θα είναι σημαντικά. Πέραν αυτού, με την επανέναρξη προκύπτουν δύο δύσκολα παιχνίδια με Ανόρθωση και Άρη.

Η ΑΕΚ έχει χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συνέχεια. Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ θα διαφανεί στην πορεία αν θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, αλλά μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος υπάρχει ακόμα χρόνος.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης