HomeΔΙΕΘΝΗΓερμανίαΑπολύθηκε από τη Νυρεμβέργη ο Ρέμπε!

Απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη ο Ρέμπε!

Τί και αν μεσολάβησε έτσι ώστε η Νυρεμβέργη να βάλει πολλά χρήματα στα ταμεία της, από την παραχώρηση του Στέφανου Τζίμα στην Μπράιτον με το ποσό ρεκόρ των 25.75 εκατομμυρίων ευρώ;

Αυτό δεν εμπόδισε την γερμανική ομάδα να προχωρήσει στην απρόσμενη απόλυση του Όλαφ Ρέμπε, ανακοινώνοντας σήμερα (11/2) το «διαζύγιο» των δύο πλευρών!

Μάλιστα, η Νυρεμβέργη ενημέρωσε ότι η απόφαση αυτή έχει άμεση ισχύ, ενώ ήρθε λόγω της διαφωνίας των διοικούντων τους Φράγκους με τον 46χρονο άλλοτε διευθυντή του ΠΑΟΚ.

«Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου, υπήρξαν διαφορές απόψεων σχετικά με την κατεύθυνση που επιθυμεί να ακολουθήσει η Νυρεμβέργη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όλαφ Ρέμπε για την προσφορά του, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου», ήταν τα λόγια του διευθυντή ποδοσφαίρου της Νυρεμβέργης, Γιώτη Χατζηαλεξίου.

ΣΠΟΡ FM 94.6


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης