Η ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης με δύο ποδοσφαιριστές θεωρείται δεδομένη στον Απόλλωνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αυτή τη στιγμή στο ρόστερ έχει τους Ντουοντού και Ντιόν. Γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι με δύο μόνο παίκτες δεν μπορεί να βγει η σεζόν. Γι’ αυτό θα αποκτηθούν δύο παίκτες ο ένας να αγωνίζεται αριστερά και ο άλλος δεξιά.
Ο Κύπριος προπονητής είχε ενώπιόν του αρκετές προτάσεις τις οποίες έχει εξετάσει διεξοδικά και μάλιστα έδωσε οδηγίες όπως προχωρήσουν σε συζητήσεις με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν.
Πέρα από τους ακραίους επιθετικούς ο Απόλλωνας χρειάζεται ενίσχυση και στη δεξιά άκρη της άμυνας. Έγινε η προσπάθεια με τον Ικόκο, αλλά ναυάγησε. Πλέον η προσοχή έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που είχε εξετάσει η ομάδα προγραμματισμού.