Η απόκτηση τερματοφύλακα περιλαμβάνεται στις προτεραιότητες του Απόλλωνα για τις επόμενες κινήσεις του στο «παζάρι» των μεταγραφών και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει το θέμα.
- :
Βασικός υποψήφιος για τη θέση είναι ο 28χρονος (15/2/1995) Τζο Λάμλι, ο οποίος αξιολογήθηκε θετικά από τον Μπογκντάν Αντόνε και τον Μάκη Παπαϊωάννου. Η διοίκηση κατέθεσε πρόταση στον Άγγλο, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Μίντλεσμπρο. Στη λήξασα περίοδο έπαιξε ως δανεικός στη Ρέντινγκ, με την οποία κατέγραψε 42 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο, είδε τις εγκαταστάσεις των «γαλάζιων» και επιφυλάχθηκε να απαντήσει σύντομα.
Σε περίπτωση που η απάντηση του Λάμλι είναι αρνητική, η λεμεσιανή ομάδα έχει εναλλακτικές λύσεις και θα κινηθεί ανάλογα. Θα πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, ότι με την απόκτηση τερματοφύλακα το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Ντάνιελ Άντος.
- :
Οι αναζητήσεις του κ. Αντόνε περιλαμβάνουν την απόκτηση δύο περιφερειακών επιθετικών και εντείνεται η προσπάθεια ούτως ώστε να κλείσουν οι θέσεις το συντομότερο δυνατό. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, θα διαφανεί στην πορεία κατά πόσο ο Ρουμάνος τεχνικός θα κινηθεί για την προσθήκη ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που προέκυψε με την αποχώρηση του Πίττα.