Από νωρίς άρχισε το ξεκαθάρισμα του ρόστερ στον Απόλλωνα, με τους Εζεκιέλ Χέντι και Μπασέλ Ζράντι να ανοίγουν την πόρτα της εξόδου. Χθες έγινε γνωστό ότι οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν εκτός ομάδας με απόφαση που έλαβαν ο Μπογκντάν Αντόνε και ο Νίκος Κίρζης, λόγω του ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ακολούθησε ανάρτηση του Ζράντι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με την οποία αποχαιρέτισε την ομάδα, που επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες.
Η συγκεκριμένη δεν καταδεικνύει μόνο την αποφασιστικότητα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να διατηρήσουν πειθαρχία στην ομάδα, αλλά θεωρείται και… τροχιοδεικτική για τις αποφάσεις που έπονται σε σχέση με τη στελέχωση του ρόστερ. Θεωρείται, δηλαδή, δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα… θερμό για τους «γαλάζιους», αφού θα προκύψουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με μόνο ζητούμενο τη δημιουργία μίας ομάδας ικανής να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία.
Οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν αφού διευθετηθεί το θέμα προπονητή, με τον Ρουμάνο να κερδίζει σταθερά έδαφος και τις ενδείξεις να συνηγορούν για παραμονή του στον πάγκο του Απόλλωνα. Η θεαματική βελτίωση της ομάδας από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία και το γεγονός ότι κατάφερε να την επαναφέρει στη διεκδίκηση εξόδου στην Ευρώπη, ενώ έδειχνε… χαμένη από χέρι, είναι στοιχεία που μετρούν υπέρ του κ. Αντόνε.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ομόνοια, με αποκλειστικό στόχο άλλο ένα τρίποντο για να μείνει η ομάδα στη διεκδίκηση της 3ης θέσης.