HomeΟΜΑΔΕΣΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρένο με σπασμένα φρένα

ΑΠΟΕΛ: Τρένο με σπασμένα φρένα

Το ΑΠΟΕΛ από τις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα καταγράφει μόνο νίκες. Έξι συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση στο κύπελλο. Ο δε απολογισμός τερμάτων εκπληκτικός.

Πέτυχε 15 και δέχθηκε μόλις δύο, περιλαμβανομένου και του αγώνα κυπέλλου. Με άλλα λόγια το ΑΠΟΕΛ σκοράρει 2,1 τέρματα ανά παιχνίδι, ενώ για να δεχθεί τέρμα χρειάζεται αίτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι κράτησε το μηδέν παθητικό στα πέντε από τα επτά παιχνίδια που κάνουμε αναφορά.

Στατιστικά τα οποία στο ΑΠΟΕΛ δείχνουν την εμφανή βελτίωση. Η ομάδα από το αναβληθέν παιχνίδι με την Πάφος FC στις 27 Σεπτεμβρίου μοιάζει με τρένο με σπασμένα φρένα. Όποια ομάδα βρεθεί απέναντί της, την παρασέρνει.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» σε κάθε αγώνα δείχνουν τη μεγάλη ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους φέτος. Δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Σα Πίντο. Όλα λειτουργούν σαν ελβετικό ρολόι. Η δε εμφάνιση την περασμένη Κυριακή, η καλύτερη φετινή. Ενώ είχε ντέρμπι σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόταν να κερδίσει, έκανε υγιεινό περίπατο. Τα τρία τέρματα απέναντι στην ΑΕΚ αποδεικνύουν ότι το ΑΠΟΕΛ μόνο μπροστά βλέπει.

Και επόμενος αντίπαλος είναι η ΑΕΛ στο ΓΣΠ το Σάββατο. Εκεί όπου η νίκη επιβάλλεται και μάλιστα μπροστά στον κόσμο που αναμένεται να δώσει μαζικά το «παρών» του.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης