Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις αυτή τη φορά στον «Αρχάγγελο». Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε στη Βουλγαρία και αν η δουλειά έγινε καλά θα διαφανεί στην πορεία όλης της σεζόν.
Η ουσία από δω και πέρα έχοντας μπροστά του το ΑΠΟΕΛ δύο εβδομάδες και κάτι είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμο στις διπλές αναμετρήσεις με τη Βοϊβοντίνα ώστε να πάρει την πρόκριση. Οπόταν είναι λογικό οι εντάσεις των προπονήσεων να μην είναι οι ίδιες με αυτές πριν από μία εβδομάδα. Ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο θα προσπαθήσει να αποφορτίσει τους παίκτες του και θα επικεντρωθεί λογικά πολύ περισσότερο στο τακτικό κομμάτι.
Πως η ομάδα του δηλαδή θα αντιμετωπίσει τη σερβική ομάδα. Πληροφορίες έχουν συλλεγεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών για την προσεχή αντίπαλο και με βάση αυτές θα καταστρωθεί το πλάνο πρόκρισης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μέχρι τις 27 του μήνα θα προσπαθήσει μέσω των φιλικών αγώνων που θα δοθούν (το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια, το πρωί με τον Οθέλλο και το απόγευμα με τη Δόξα και στις 20 του μήνα με τον Βόλο) να κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στα επίσημα παιχνίδια. Ταυτόχρονα, αναμένεται να γίνει και το τελικό ξεκαθάρισμα με τους νεαρούς Κύπριους παίκτες με δεδομένη την επιθυμία του Πορτογάλου να έχει ένα μικρό ρόστερ.

