ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑπό τα αζήτητα έγινε περιζήτητος

Από τα αζήτητα έγινε περιζήτητος

Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της Ομόνοιας. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος στα μέσα της περσινής περιόδου δεν είχε ομάδα και τον βρήκε η Ομόνοια. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να περάσουν από μια δύσκολη περίοδο ο Ουζόχο και ο Παναγή.

Οι δύο βασικοί τερματοφύλακες της ομάδας (τότε), τραυματίστηκαν με λίγες ώρες διαφορά ο ένας από τον άλλο και η Ομόνοια ξεκίνησε να αναζητά άνεργο τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό. Και η απόφαση ήταν ο Βραζιλιάνος.

Το τεχνικό επιτελείο των «πράσινων» έκανε εξαιρετική δουλειά και με την πάροδο του χρόνου, ο Φαμπιάνο έγινε ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας. Ακόμα και τώρα που υπάρχει αγωνιστική κάμψη στην εικόνα της Ομόνοιας, αυτός συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εκεί, λοιπόν, που δεν είχε ομάδα ο Βραζιλιάνος τώρα υπάρχει και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Στην Ομόνοια δεν έχουν οποιαδήποτε πρόταση μέχρι στιγμής, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να ασχολείται με δημοσιεύματα ή κάτι άλλο.

Ο σεβασμός στην ομάδα είναι δεδομένος. Άλλωστε η Ομόνοια του έδωσε την ευκαιρία και αυτός την άρπαξε. Και από άνεργος τώρα αποτελεί μια σπουδαία επιλογή αλλά και μια ελκυστική περίπτωση για ομάδες του εξωτερικού.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης