Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ομόνοια και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι έχει να διαχειριστεί σε άλλο ένα παιχνίδι αρκετές απουσίες. Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από το νικηφόρο πέρασμα στο θεσμό του Κυπέλλου επί του Απόλλωνα και ετοιμάζεται για άλλο ένα ντέρμπι.
Θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και να πάρει το τρίποντο ώστε να παραμείνει κοντά στην εξάδα. Οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα είναι η παρουσία στο πρώτο γκρουπ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου.
Αναφορικά με τα δεδομένα που υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια δεν υπολογίζονται οι Κάσα, Ανδρέου, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Φιλίποβιτς, Κατσανίκλιτς και Νεοφύτου.