HomeΚυπριακό ΠοδόσφαιροΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπαρτία από σήμερα στην Εθνική

Απαρτία από σήμερα στην Εθνική

Ανεβάζει ρυθμούς η Εθνική Κύπρου ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία στις 6 και 10 Ιουνίου αντίστοιχα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα με προπόνηση το απόγευμα (18:00) στον «Αρχάγγελο», όπου αναμένεται απαρτία με τη συμμετοχή και του Ανδρόνικου Κακουλλή. Πριν τη σημερινή προπόνηση ο ομοσπονδιακός προπονητής Απόστολος Μάντζιος θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η Κύπρος θα αγωνιστεί με τη Βουλγαρία σε φιλικό αγώνα την Παρασκευή, 6 Ιουνίου στο στάδιο «Χρίστο Μπότεφ» στην πόλη Πλόβντιβ (19:00), ενώ την Τρίτη 10 του μήνα θα αγωνιστεί στη «Νάσιοναλ Αρένα» του Βουκουρεστίου με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2026 (21:45).

Παρά τη δύσκολη χρονικά περίοδο που διεξάγονται οι προπονήσεις και παρά το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από μια γεμάτη σεζόν, εντούτοις το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό και όλοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διεκδικώντας θετικό αποτέλεσμα και στους δύο αγώνες. 

Οι προπονήσεις της Εθνικής ξεκίνησαν από τις 24 του Μάη και οι ποδοσφαιριστές ενσωματώνονταν σταδιακά, ανάλογα με το πότε είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα τους. Σήμερα, τελευταίος θα ενσωματωθεί ο Κακουλλής, ο οποίος είχε χθες υποχρεώσεις με την ΑΪΚ Στοκχόλμης για το σουηδικό πρωτάθλημα. 

Οι προπονήσεις στην Κύπρο θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία. 

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην κλήση του κ. Μάντζιου είναι οι ακόλουθοι: Ζόελ Μολ, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Αντρέας Σιήκκης, Γιάννης Σατσιάς, Ευαγόρας Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Νικόλας Παναγιώτου, Χρίστος Σιέλης, Κώστας Πηλέας, Άντερσον Κορρέια, Γιώργος Μαλεκκίδης, Ραφαήλ Μάμας, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ιωάννης Κωστή, Αντώνιο Φώτη, Γρηγόρης Κάστανος, Μαρίνος Τζιωνή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Κούτσακος, Σταύρος Γαβριήλ, Πιέρος Σωτηρίου, Ανδρόνικος Κακουλλή και Μάριος Ηλία.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης