Δείτε την ανακοίνωση της Ανόρθωσης, σχετικά με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ. Η τελευταία προπόνηση μάλιστα έγινε παρουσία του νέου Προέδρου της Εταιρείας, Ανδρέα Σάντη.
Η ενημέρωση:
Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα κυπέλου με την ΕΝΠ (19/1, 19:00). Ο αγώνας αφορά τη φάση των «16» του θεσμού και είναι μονός. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Στην προπόνηση έδωσε το παρών του ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Ανδρέας Σάντης όπου συνομίλησε με τον προπονητή κ. Βέσκο Μιχαήλοβιτς και τους ποδοσφαιριστές.
Εισιτήρια για την αναμέτρηση μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του www.anotickets.com ενώ υπενθυμίζεται πως οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά. Ταμεία και είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30. Περισσότερα: https://bit.ly/3GOTlDe