ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑνόρθωσηΑνόρθωση: Μετά την Πάφο πάτησε «γκάζι»

Ανόρθωση: Μετά την Πάφο πάτησε «γκάζι»

Πολύ σπουδαία πράγματα έχει πετύχει η Ανόρθωση μετά τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής μέχρι και τώρα. Σε εκείνη την αγωνιστική, η ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέχο δέχθηκε την ήττα από την Πάφο και ακολούθησε μια περίοδος με συνεχόμενες επιτυχίες και μια πορεία που δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κρατηθεί μέχρι τέλους στη μάχη του τίτλου.

Στα παιχνίδια που ακολούθησαν με Ομόνοια, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Εθνικό, Οθέλλο και Νέα Σαλαμίνα, ο συντελεστής της ομάδας της Αμμοχώστου είναι εννέα τέρματα υπέρ και μόλις ένα κατά. Κέρδισε την Ομόνοια με 2-0, τον Απόλλωνα με 1-0 εκτός έδρας, ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος» και η εκτός έδρας νίκη με τον Εθνικό με 1-0. Το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε εντός έδρας η Ανόρθωση ήταν με τον Οθέλλο. Είναι και το μοναδικό ματς στο οποίο δέχθηκε γκολ, αφού πήρε τη νίκη με ανατροπή (2-1). Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι αποβλήθηκε ο Αρμπολέδα και στην επόμενη φάση δέχθηκε το γκολ με το οποίο έγινε το 0-1.

Στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι που έδωσε κέρδισε με 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, στο οποίο είναι ξεκάθαρος ο στόχος για ακόμα μια καλή εμφάνιση και βέβαια το τρίποντο.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης