ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΟμόνοιαΑναζητά συνεχώς «φιντάνια» ο Μπεργκ

Αναζητά συνεχώς «φιντάνια» ο Μπεργκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ θεωρείται εξπέρ στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ταλέντων, όπως δείχνουν τα έργα και οι ημέρες του στην Ομόνοια. Το απέδειξε κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα του «τριφυλλιού» και επαναλαμβάνει… εαυτόν με την επιστροφή του στο «Ηλίας Πούλλος». Υπενθυμίζουμε την παρουσία των Άγγελου Ανδρέου, Άγγελου Νεοφύτου, Παναγιώτη Ανδρέου, οι οποίοι εξελίχθηκαν σε σημαντικές μονάδες για την Ομόνοια στην τρέχουσα περίοδο.

Εντούτοις, ο Νορβηγός τεχνικός δεν επαναπαύεται και συνεχίζει την πάγια τακτική του, υλοποιώντας την επιθυμία της Διοίκησης για ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου στην ομάδα.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσπάθειας οκτώ νεαροί προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα την περασμένη Δευτέρα, κατόπιν απόφασης του κ. Μπεργκ, ο οποίος αξιολογεί συνεχώς νεαρούς, οι οποίοι κερδίζουν παραστάσεις από την πρώτη ομάδα.

Οι οκτώ ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ομάδα Νέων (Κ-19) και είναι οι ακόλουθοι, από αριστερά όπως παρουσιάζονται στη φωτογραφία:

Θανάσης Παναγιώτου: 2008 (αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός)

Μιχάλης Αντωνίου: 2008 (αριστερός μπακ)

Γαβριήλ Ψηλογένης: 2007 (μέσος)

Βλαδίμηρος Σάββα: 2008 (μεσοεπιθετικός)

Ιλαρίωνας Γρούτας: 2007 (αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός)

Χρίστος Κίττος: 2008 (αριστερό μπακ)

Ηλίας Στυλιανού: 2008 (μέσος)

Κρίστιαν Άντριου Μιχαήλ: 2008 (επιθετικός)

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πρώτη ομάδα προπονούνται ήδη άλλοι δύο νεαροί. Πρόκειται για τους 18χρονους Χρίστο Κωνσταντινίδη (αμυντικός) και Κωνσταντίνο Παναγή (εξτρέμ).

Γιώργος Χατζηαντώνη


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης