Δεν προπονήθηκε ούτε χθες με την υπόλοιπη ομάδα ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο έτσι θα διαφανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών κατά πόσο θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με την Ε.Ν. Ύψωνα.
Ο Στεπίνσκι προπονείται κανονικά αλλά θα αποφασίσει ο Χένινγκ Μπεργκ κατά πόσο θα βρίσκεται στην αποστολή με γνώμονα την ετοιμότητα του.
Ο Άγγελος Ανδρέου επίσης συνεχίζει να προπονείται ατομικά ελέω του τραυματισμού στην μύτη και ο Κύπριος διεθνής περιμένει το ιατρικό τιμ να του ανάψει το πράσινο φως για να επιστρέψει με την υπόλοιπη ομάδα.
Σε ότι αφορά τον Άιτινγκ υπάρχει το αισιόδοξο σενάριο ότι ο Ολλανδός μέσος θα επιστρέψει ξανά στην δράση μετά την διακοπή στο πρωτάθλημα το Νοέμβριο.