Τριήμερο ρεπό ξεκούρασης απολαμβάνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Αναγκαία η ξεκούραση για να αποφορτιστεί το κλίμα που υπάρχει εντός ομάδας. Στεναχώρια, πίκρα και προβληματισμός από το γεγονός ότι η ομάδα πλέον βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη όμως άπαντες καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να δουν μπροστά. Τίποτα δεν έχει χαθεί σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα που προκύπτουν τη δεδομένη στιγμή πρέπει να μετατραπούν σε αισιοδοξία, πίστη και θέληση.
Οι παίκτες με την επιστροφή τους τη Δευτέρα του Πάσχα στις προπονήσεις θα πρέπει με τη σειρά τους να βρουν το σθένος και να ξεκινήσουν την αντεπίθεση. Επόμενος αγώνας απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη. Εκεί όπου θα πρέπει η ομάδα να κερδίσει και να στείλει το μήνυμα ότι θα παλέψει για κατάκτηση του τίτλου. Παιχνίδι πολλών απαιτήσεων και υψηλού βαθμού δυσκολίας. Όχι μόνο γιατί είναι ντέρμπι κορυφής, αλλά γιατί ο Άρης είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.
Ο Σέρβος προπονητής ευελπιστεί ότι από εβδομάδας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Φαίνεται ότι ο Βιγιαφάνιες θα είναι παρών στο ντέρμπι, την ίδια ώρα που οι Μπεν, Δώνης και Κονσταντίνοφ θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφού θα προσθέσουν και άλλες προπονήσεις. Με άλλα λόγια, υπάρχει η δυνατότητα οι «γαλαζοκίτρινοι» να είναι κομπλέ στον κρίσιμο αγώνα της χρονιάς.

