Η Ανόρθωση για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Μία νίκη που προσθέτει στην ψυχολογία των παικτών ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης για το κύπελλο, που ως γνωστό αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός.
Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν, η μόνη διέξοδος που έχει η Ανόρθωση να σώσει ό,τι σώζεται φέτος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Και την κατάλληλη στιγμή φαίνεται ότι προκύπτει και αγωνιστική βελτίωση. Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, ενώ οι παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο προσφέρουν αρκετά πράγματα μέχρι στιγμής. Ο Μραζ π.χ. πέτυχε για δεύτερο σερί παιχνίδι τέρμα και φάνηκε ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να στείλει εύκολα την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα.
Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η Ανόρθωση άφησε πίσω της τη νίκη και επικεντρώνεται στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς θα έχει επιστροφές αλλά και απουσίες. Ιωάννου και Κορέια που έλειπαν από τον προχθεσινό αγώνα αναμένεται ότι θα είναι στην αποστολή. Παραμένει αμφίβολος ο Εμπραλίτζε, αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για να προλάβει τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, οι Αρτυματάς και Χρυσοστόμου χρειάζονται ακόμη χρόνο για να επιστρέψουν. Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο τερματοφύλακας Γκιόρκι Λόρια, που θα διαφανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επιστρέψει.

