Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού απέναντι στο ΑΠΟΕΛ ήταν εν πολλοίς… καταδικαστικό για τον Άρη. Η ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1, υποχώρησε στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ και οι διαφορές από τις προπορευόμενες ομάδες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο.
Πιθανότητες για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου υπάρχουν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτές είναι μόνο… μαθηματικές βάσει των αποστάσεων και της εικόνας της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με δηλώσεις τόσο του προπονητή Λιάσου Λουκά όσο και του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας, Κώστα Παπαδόπουλου, μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να αποδυναμωθεί η ομάδα όπως ανέφεραν.
Ουσιαστικά, κάτι τέτοιο μπορεί να ερμηνευθεί και ως μια… αλλαγή στάσης της ομάδας όσον αφορά τις στοχεύσεις της στα εναπομείναντα παιχνίδια, αφού θα προτιμηθεί να παραχωρηθεί χρόνος σε νεαρούς και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά μέσα στη χρονιά.
Σε κάθε περίπτωση, όπως επίσης δήλωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Άρη, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και τα επόμενα παιχνίδια θα αποτελέσουν μια μίνι… εξέταση για τους παίκτες του ρόστερ.
Λοΐζος Μωυσέως

