Ο μέχρι πρόσφατα προπονητής της Αλκή, Κύπρος Μούζουρος, ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του προέδρου της εταιρείας, Γιώργου Κουττούκη. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της διοίκησης, μέσω της οποίας ο πρόεδρος απευθύνει έκκληση προς τους οπαδούς της ομάδας να στην στηρίξουν στη συνέχεια της περιόδου.
Αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος της εταιρείας Αλκή Ποδόσφαιρο Κύπρος ΛΤΔ, Γιώργος Κουττούκης, καλεί τους αγνούς φίλους της ομάδας μας να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να τους στηρίξουν με στόχο την αγωνιστική βελτίωση και την άνοδο της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα.
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι λογικό να έχουν επηρεάσει την ψυχολογία όλων των Αλκαίων, ωστόσο πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και να προχωρήσουμε ενωμένοι. Λήφθηκε η απόφαση όπως ο πρώην προπονητής της ομάδας μας, Κύπρος Μούζουρος, αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του προέδρου, αφού είναι ο άνθρωπος που έκτισε το φετινό ρόστερ και το γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε ένα. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις προπονητικές του ικανότητες και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που θα συνεχίσει από αυτό το πόστο.
Η απόφαση για να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας δεν έγινε αποδεκτή, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε και αποχώρησε. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εκλείψουν οι εξωαγωνιστοί παράγοντες που έφεραν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.
Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό κομμάτι θα μελετηθεί εις βάθος τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις προς το συμφέρον της ομάδας».