HomeSlider«Αιχμές»… Χαραλάμπους - Τροφή για σκέψη

«Αιχμές»… Χαραλάμπους – Τροφή για σκέψη

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι γονείς του Χάμπου Χαραλάμπους αναφέρθηκαν στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του γιου τους, αφήνοντας ταυτόχρονα και «αιχμές»… «Ομόνοια, ένα κεφάλαιο που δεν πιστέψαμε ποτέ ότι μπορεί να κλείσει με αυτόν τον τρόπο, απ’ ότι φαίνεται όμως, το μέλλον μας ήταν προδιαγεγραμμένο», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής Κύπριος μέσος πήρε μεταγραφή από την Ομόνοια στον Άρη. Η ανάρτηση των γονιών του Χαραλάμπους:

«Ομόνοια, ένα κεφάλαιο που δεν πιστέψαμε ποτέ ότι μπορεί να κλείσει με αυτόν τον τρόπο, απ’ ότι φαίνεται όμως, το μέλλον μας ήταν προδιαγεγραμμένο. Το βλαστάρι μας θα αγωνίζεται έχοντας πλέον στο στήθος το έμβλημα του Άρη, μια ομάδα που έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο εκτιμά τις ικανότητες και τα όσα μπορεί να προσφέρει ο Χάμπος μας. Εύχομαι το ταλέντο, το πείσμα και ο χαρακτήρας σου να δικαιώσουν αυτούς που πίστεψαν και πιστεύουν σε σένα. Όσο για αυτούς που πίστεψαν ότι έπιασες το ταβάνι σου και σε θεώρησαν περιττό, καλύτερος κριτής για όλους μας είναι ο χρόνος!

Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι η δεύτερή μας οικογένεια και αξίζει πάντα τα καλύτερα! Ευχαριστούμε για την ειλικρινή αγάπη προς το πρόσωπο του Χάμπου μας.

Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα και εύχομαι να έχεις μια παραγωγική χρονιά γεμάτη επιτυχίες! Σε αγαπάμε και είμαστε πάντα σε όλα δίπλα σου

Υ.Γ. Επιτέλους υγεία»!

Χθες, με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Χαραλάμπους. «Πρώτα, να ευχηθούμε στον Χαράλαμπο κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Είναι ένας αγαπητός άνθρωπος για την οικογένεια της Ομόνοιας, ήταν σημαντικό στέλεχος του ρόστερ μας με σημαντική προσφορά στην ομάδα. Να σημειώσουμε ότι παρατηρήσαμε να υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα αυτό. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα μέσα στην περασμένη βδομάδα. Ο Άρης υπέβαλε πρόταση που ικανοποίησε την Ομόνοια, ακολούθως η Ομόνοια – όπως είναι η διαδικασία που ακολουθεί σε τέτοιες περιπτώσεις – ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή και τον ρώτησε εάν τον ενδιέφερε η πιθανότητα μεταγραφής, ο Χαράλαμπος ήταν θετικός και μπήκε σε συζητήσεις με τον Άρη, συμφώνησαν και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Έχουμε αναφέρει επανειλημμένος πως η πολιτική της ομάδας όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές της είναι πως άπαντες είναι διαπραγματεύσιμοι και εφόσον οι απαιτήσεις της Ομόνοιας ικανοποιηθούν και συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με την ενδιαφερόμενη ομάδα, προχωρά η κάθε μεταγραφή. Αυτό ίσχυσε και στην περίπτωση του Χαράλαμπου. Η Ομόνοια δεν αναζητούσε να πωλήσει τον Χαράλαμπο, ο ποδοσφαιριστής είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και τον υπολόγιζε κανονικά στα πλάνα της. Εφόσον ήρθε η πρόταση του Άρη ακολουθήθηκε – όπως πάντα – η ίδια διαδικασία και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε. Για παράδειγμα – και είναι σημαντικό να αναφερθεί – η ομάδα είχε δεχθεί και πριν από περίπου ένα μήνα πρόταση για τον Χαράλαμπο από Σύλλογο του εξωτερικού, η πρόταση – που ήταν η ίδια με αυτήν του Άρη – κρίθηκε ικανοποιητική για την Ομόνοια, ακολούθως η ομάδα ρώτησε τον Χαράλαμπο εάν τον ενδιέφερε όμως ο ίδιος ήταν αρνητικός και έτσι το θέμα άμεσα έκλεισε καθώς έγινε απολύτως σεβαστή η επιθυμία του ποδοσφαιριστή».


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης