ΑρχικήΟΜΑΔΕΣΑΕΛΑΕΛ: Έτοιμη για μία ακόμη πρόκληση

ΑΕΛ: Έτοιμη για μία ακόμη πρόκληση

Να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών θα επιδιώξει σήμερα απέναντι στην Ομόνοια η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού φιλοξενείται στο ΓΣΠ από τους «πράσινους» στις 19:00 για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν τα βρίσκουν τα πατήματά τους το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας του Απόλλωνα στο ντέρμπι της Λεμεσού στη διαδικασία των πέναλτι.

Πλέον η ομάδα της Λεμεσού θα πάει σήμερα στη Λευκωσία με απαιτήσεις και στόχο τη νίκη, η οποία θα τη διατηρήσει ζωντανή στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Φέτος η σεζόν δεν κύλησε όπως θα την ήθελαν στην ΑΕΛ. Ο μεγάλος στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός όμως ο στόχος έχει χαθεί νωρίς για τους «γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι θα ρίξουν το βάρος τους τόσο στην κατάκτηση του Κυπέλλου όσο και στο να εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και συνάμα να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Να θυμίσουμε ότι φέτος έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος θα εξασφαλίσουν οι τρεις πρώτες ομάδες, ενώ υπό προϋποθέσεις (ποια θα κατακτήσει το Κύπελλο) ίσως και η 4η θέση.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, έχει αρκετά προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Ο Βορειομακεδόνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τους Τσέποβιτς, Πάβλοβιτς, Φιλίποβιτς, Κατσανίκλιτς, Κάσα, Ανδρέου, Μεντόγεβιτς, Νεοφύτου και Φραντζή. Παράλληλα, δεν βρίσκονται στην αποστολή τα δύο τελευταία αποκτήματα, Τσέρνιχ και Μεντόζα. Παρόλα αυτά, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους ο Βορειομακεδόνας προπονητής στηρίζει πολλά.


Οι αθλητικές ειδήσεις και όλη η αθλητική επικαιρότητα στο match.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.


 

Δείτε επίσης:

Κύρια Θέματα

Δείτε Επίσης